Veebruar – sõbrakuu kõikides Easy Travel poodides!

Posted on 10 Feb 18:51


Easy Travel poodide kett teab väga hästi, kuidas tähistada pühasid ja sündmuseid nii, et need jääks pikaks ajaks meelde. Eriti, kui see puudutab sõprust ja armastust. Kõik meie kliendid on meie sõbrad ja kõiki oma sõpru armastame me siiralt. Just seetõttu on meil terve veebruari ehk armastuse- ja sõprusekuu jooksul pakkuda üllatusi oma vanadele ja uutele sõpradele suurepäraste kampaaniate ja allahindluste näol.

Sõbrakampaania nr.1 – Allahindlus teisele Eastpak seljakotile -50%

Külastades ühte Easy Travel esindustest oma sõbra või sõbrannaga ja ostes ühe Eastpak seljakoti on teine kott teile -50% soodsam. Eastpak brändi tooted on tõelised kunstiteosed, mis ühendavad endas kvaliteedi ja minimalismi. Kvaliteedi kinnitamiseks annab Eastpak oma toodetele 30 aastase garantii!

      

Sõbrakampaania nr.2 – Allahindluskupongid tuleviku ostude jaoks.

Easy Travel armastab  oma kliente õnnelikuks teha. Liskas laiale kõrgkvaliteetsete toodete valikule, teeme ka teie tuju rõõmsaks, et teil oleks soov meid taas külastada. Just sellepärast saate kogu veebruarikuu jooksul iga ostu eest allahindluskupongi. Kupongi saate kasutada oma tulevaste ostude jaoks kuni 2016 aasta lõpuni.

 Sõbrakampaania nr.3 – veel rohkem allahindlusi Tourest messil!

Balti riikide vanim ja suurim rahvusvaheline turismimess Tourest toimub sellel aastal Tallinnas 12 -14 veebruaril. Selle ürituse raames korraldab Easy Travel  kõikide oma külaliste jaoks unustamatu sõbraõhtu. Igaüks saab proovida maiustusi ja nautida šhampust ning seda kõike ühe kuulsa DJ etteaste saatel. Samuti leiavad Tourest messil aset Easy Travel esinduses enneolematud allahindlused! Kohtumiseni Tourestil 12-14 veebruaril!

Meie esindused asuvad Norde Centrumis, Solaris Keskuses, Ülemiste Keskuses, Kristiine Keskuses ja Järve Keskuses.